Appen for sjøfolk

I Seaber appen finner du alt du trenger på ett sted

Venner
Chat og planlegg turer
Sjøkart
Nabohjelp

Last ned appen og bli en del av Seaber idag!

I Seaber appen finner du alt du trenger for livet på sjøen.

Sosialt og enkelt

Seaber lar deg følge venner, finne steder og å be om hjelp fra andre Seaber-brukere når behovet er der. Og med en av våre støttede sporingsenheter vil du også vite hvordan det står til med båten når du ikke er der selv.

Du kan også bruke appen til å følge barna mens de er ute i båt, slik at både du og de er trygge mens man ferdes på sjøen.

Med Seaber er det slutt på misforståelser, tungvinte kartløsninger og mange forskjellige applikasjoner bare for å oppnå en helt enkel ting, trivsel og trygghet til sjøs.

Nabohjelp og trygghet

Nabohjelp lar deg spørre båter i nærheten om hjelp, råd og veiledning. Det kan være veldig nyttig når det ikke er en kritisk situasjon.

Seaber samarbeider med blant annet Redningsselskapet, slik at om du trenger mer enn Nabohjelp er de kun et lite trykk unna.

Du kan også bruke appen for å følge med på barna når de er ute i båt, eller når mannen eller kona tar en tur på egen hånd og man vil være sikker på at de har de bra.Smartere Båter

Om det er smarthus, "smartbil" eller smartbåt så er er målet det samme, det er å gjøre det lettere for deg som bruker å håndtere, sikre og bruke det.

Med Seaber appen kan du derfor følge fartøyet ditt, få hjelp om det kommer på avveie og få roen i sjelen om at den er trygg og der den skal være også når du ikke er der.

Akkurat nå kan du kjøpe Seaber Boatfinder og koble den med profilen din, men vi jobber også med å utvide med flere leverandører slik at du også kan koble til utstyr du allerede har.


Dette betyr ikonene i kartet

Følg venner og familie

De du har lagt til som venner kommer opp med dette ikonet i kartet ditt.

En del av samme fellesskap

Her er en Seaber-bruker du ikke er venn med (enda). Vink og si hei da vel!

Be om hjelp

Her er det noen som trenger hjelp av en god nabo på sjøen.

Gi hjelp

Her er det en god nabo på vei for å hjelpe noen som har bedt om om det.

Finn savnet fartøy

Med sporingsenhet koblet til appen kan du markere fartøyet som savnet i kartet, det blir da synlig for andre Seaber-brukere og du kan få hjelp til å finne det igjen.

Sjøen er for alle - det er Seaber også

Build layouts visually

The power of CSS grid — in a completely visual canvas. Start building with grid in Webflow today.

Buy template • $149